Cukorgyantáról vélemények?
Figyelt kérdés
Kezdem unni a borotválást és kellene vmi hatásosabb dolog. A cukorgyantával milyen eredményt érek el és hogyan kell elkészíteni?2014. jún. 7. 10:37
1/5 anonim válasza:
Inkább készen vedd meg,mert nagyon nehéz eltalálni az arányokat.De az a tapasztalat,hogy a bolti is gyenge.
2/5 anonim válasza:
Elég macerás elkészíteni, googlezz rá, van sok helyen recept, video is. Nekem kb 10-ből egyszer sikerült. Hatásosnak hatásos volt, de használni is nehéz. SZóval én inkább gyantamelegítőt vettem meg hintőporos patront bele, az is épp olyan jó csak nem kell vacakolni vele.
3/5 anonim válasza:
elkészíteni nekem sem sikerült még, de a készítőtől veszem, és meg vagyok vele elégedve. nem viszket a lábamszára utánna, ha használtam, mint például a borotva után. havonta egyszer elég használni . ha gondolod privátban megadom a gyanta eladó email-címét és rendelhetsz tőle.
4/5 anonim válasza:
Utolsó! Hol veszed(település) és mennyiért? Otthon akartam megcsinálni de olvasva a kommenteket lehet nem lesz bátorságom nekiállni...
5/5 anonim válasza:
én megcsináltam magamnak elsőre sikerült :) ha túl híg azon könnyű segíteni szoba hűmérsékleten szilárd, kicsit melegíteni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!