Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A felkarom tele van pattanás...

A felkarom tele van pattanás utáni hegekkel, van valami megfizethető megoldás ellenük?

Figyelt kérdés
Régen sajnos nagyon szétvakartam őket, ma már nem, de a sok barna, fehér, vörös folt nagyon csúnya a vállamon, általában még áprilisban is hosszú ujjúban járok, hogy ne látszódjon.. viszont jön a nyár, a pólók, toppok ideje, és ilyenkor nagyon zavar.. próbáltam már a napozást, halványultak is valamennyire, de ugyan úgy látni lehet. van valami krém, vagy valami kozmetikai kezelés, ami nem 30-40ezer ft? vagy menthetetlen a helyzetem? :(
2014. jún. 6. 16:11
 1/2 anonim ***** válasza:
AHA savas hámlasztót vegyél bioboltban vagy neten vagy kozmetikusnál. Az valóban hatásos hegekre.
2014. jún. 6. 19:59
 2/2 anonim válasza:
Hogyan alakultak a dolgok azóta, kérdező? Találtál valami megfizethető megoldást ellenük? Ha igen, mit használtál?
2021. máj. 28. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!