Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik jó hajszínező?

Melyik jó hajszínező?

Figyelt kérdés

Nagyon kis gyenge, hullékony hajam van, de nyárra szeretném, ha sötétebb, sötétbarna lenne. De nem akarom, hogy tönkre menjen tőle. Csak bemosót szeretnék, nem hajfestéket. Melyiket válasszam?

Előre is köszönöm :)

2014. jún. 5. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem szőke az eredeti, 4 évig vörösre festettem, és az egyetlen hajszínező, ami befogta, az a sárga dobozos Palette, most kékesfekete, de már nem töredezik, nem hullik annyira,mint hajfestékkel.
2014. jún. 5. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a Syoss, de csak azért mert hamar kopott. (Ez volt a cél, utána visszatértem az eredeti hajszínemhez.)
2014. jún. 5. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Én Loreal Casting Creme Gloss-t használok (vagy mi a neve), nem volt eddig vele gondom.
2014. jún. 5. 14:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Lakmé, professzionális ammóniamentes hajszínező, fodrászkellékesben megtalálod.
2014. jún. 5. 19:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat :)

De ezek mind ki is jönnek egy idő után? Nem tartós hajfestékek, ugye? Mert újra nem szeretném színezni, csak nyárra, ne fakuljon ki a naptól :)

2014. jún. 5. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!