Milyen kozmetikai kezelésekre jártok? Milyen kozmetikumokat használtok?
Soha nem voltam még kozmetikusnál, 26 éves vagyok, és a stressz eléggé megviselte az arcbőröm, sőt alapban az egész bőröm, itthon gyakran teszek fel pakolást, avonosakat, reggel este arclemosó, tonik hidratáló krém, szemránckrém.
Bioszappannal fürdök és Himalaja testápolót használok, néha mellápoló zselével és feszesítővel is kenegetem a bőröm, illetve időnként olajat is használok, de alapban nem szép...nem tudom milyen kezeléssel lehetne javítani az állapotán, esetleg vmi tisztítókúrával? Nektek mi vált be?
Nem a stressz viselte meg az arcbőröd, hanem amiket rákentél. Össze-vissza nem szabad kenegetni semmit.
Egy kozmetikus véleménye nem ártana. én tök jól megvagyok egy szappan, egy sampon, esetleg egy tusfürdővel, kozmetikusnál még nem jártam.
19F
Nekem apró mitesszerek vannak néha a homlokomon. Kb 4-5 havonta járok arctisztításra.
Ezen kívül mindennap lemosom a sminkem (nem használok sok sminket) utána hidratáló. Néha napján egy pakolás.
Csak arclemosó micelláris vizet használok, semmi mást. Meg néha kihúzom a szemem és feldobok egy szájfényt, semmi több.
KOzmetikushoz nem járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!