Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen kozmetikai kezelésekre...

Milyen kozmetikai kezelésekre jártok? Milyen kozmetikumokat használtok?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam még kozmetikusnál, 26 éves vagyok, és a stressz eléggé megviselte az arcbőröm, sőt alapban az egész bőröm, itthon gyakran teszek fel pakolást, avonosakat, reggel este arclemosó, tonik hidratáló krém, szemránckrém.

Bioszappannal fürdök és Himalaja testápolót használok, néha mellápoló zselével és feszesítővel is kenegetem a bőröm, illetve időnként olajat is használok, de alapban nem szép...nem tudom milyen kezeléssel lehetne javítani az állapotán, esetleg vmi tisztítókúrával? Nektek mi vált be?

2014. jún. 3. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem a stressz viselte meg az arcbőröd, hanem amiket rákentél. Össze-vissza nem szabad kenegetni semmit.

Egy kozmetikus véleménye nem ártana. én tök jól megvagyok egy szappan, egy sampon, esetleg egy tusfürdővel, kozmetikusnál még nem jártam.

19F

2014. jún. 3. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem apró mitesszerek vannak néha a homlokomon. Kb 4-5 havonta járok arctisztításra.

Ezen kívül mindennap lemosom a sminkem (nem használok sok sminket) utána hidratáló. Néha napján egy pakolás.

2014. jún. 3. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Minőségi természetes termékeket kéne használnod. Nem a legrosszabb márkákat mint az Avon... az csak tönkreteszi a bőrt. Kozmetikus tud szerezni jófajta krémeket, de bioboltban is találsz. Hogy kezelésekből jó-e neked valami azt nem tudom. Én amikor voltam arctisztításon az inkább csak ártott a bőrömnek, csúnyább lett tőle, kiszáradt, stb. Én inkább itthon ápolom. Bolti kencéket kerülve.
2014. jún. 3. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak arclemosó micelláris vizet használok, semmi mást. Meg néha kihúzom a szemem és feldobok egy szájfényt, semmi több.

KOzmetikushoz nem járok.

2014. jún. 3. 18:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, amúgy nem össze-vissza kenegettem, egy könyvben olvastam a helyes arctisztításról, szappanba biot használok. Tényleg a stressz viseli meg a bőröm látszik, most nagyon feszült vagyok, és hát nekem mindig a bőrömön jön ki először...az avon tényleg ennyire rossz minőség?Abból a közép árkategóriás termékeket használom...de hogy többen is írtátok, hogy rossz...mi az a micelláris víz?
2014. jún. 8. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!