Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hintőpor vált be...

Melyik hintőpor vált be nektek hajra?

Figyelt kérdés
Konkrét márkára és véleményre vagyok kíváncsi!Nekem eddig egy fajta hintőpor vált be,azt én egy ápolónő barátnőmtől kaptam,koraszülött osztályon használták.Nemrégiben hozott egy újat,(szintén kórházból)amitől csomós és csúnya lett a hajam,ráadásul olyan hatást keltett,mintha őszülnék,és le sem tudtam vakarni,csak ha kimostam.Nektek milyen márkájú vált be?

2014. jún. 2. 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Áruld már el, hogy miért hintőporral baszakodsz, amikor ezer meg ezerféle szárazsampont is lehet kapni?

Régen még oké volt, hogy az ember kínjában hintőporral próbálkozott, de hogy rendszeresen azt használjon valaki...

2014. jún. 2. 19:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha szárazsampont írtok,mert az jobban bevált nektek,nagyon szívesen fogadok bármilyen tanácsot!:)
2014. jún. 2. 19:48
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem a hintőporok nem váltak be, a bolti száraz samponok meg még annyira sem. De ez a házi cucc nagyon jó.

2014. jún. 2. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!