Használta valaki már a Philips Lumea lézeres szőrtelenítőt? Mi a vélemény?
Figyelt kérdés
Szeretnék egyet venni de elég drága ahhoz hogy befürödjek vele.Szeretném tudni hogy mi a tapasztalat róla.2014. jún. 2. 17:58
11/15 anonim válasza:
Azt írja lehet Hollywoodi fazont. Az pedig a csupasz. De azt is írja, hogy anusz és hüvelynyilas környékén ne. Passz.
12/15 anonim válasza:
Ha a megfelelő fokozaton annyira fáj, akkor jobb nem erőltetni.
13/15 anonim válasza:
Én most használtam 2-jara. Hónalj és bikini vonal eseteben ugyanannyi nőtt vissza, a lábam egy részét megegette, piros foltos lett. Nem éri meg szerintem. Jómagam is inkább szakemberhez fordulok.
14/15 anonim válasza:
Hónaljon én abbahagytam, mert ott nem működött és nehéz is volt villantani.
Tizenvalahányadik után sem vagyok teljesen szőrtelen, mert foltokban még nő. Nem hinném, hogy szalonban jobban jártam volna.
Lehet, hogy a maradékot leepilálom, hátha utána meghalnak.
15/15 Szalay_Berni válasza:
nekem egy YOUSILKY ipl szőrtelenítőm van. bikinivonalamra használom főleg, 3-4 hét után sokkal lassabaan nő vissza. Egy influencernél találtam rá, nagyon kedvező áron, és semmilyen rossz élményem nem volt ezzel kapcsolatban. Max. annyi, hogy egy idő után voltak olyan területek, amiket annyira nem szedett ki (belső comb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!