Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hosszú haj tartós göndörítése...

Hosszú haj tartós göndörítése hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Hosszú, természetesen göndör hajam volt, de a gyerekek után teljesen megváltozott a hajam. Szeretném, ha nem lenne egyenes, a göndör voltam én igazán. Milyen megoldás van erre? Kúpvasam van, de időm nincs rá. Tartósan lehet göndöríteni hátközépig érő hajat?
2014. jún. 2. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet dauerral, ami rosszul hangzik, de az eredmény szép tud lenni! Hozzáértő fodrásszal csináltasd.

Nekem hátközépig érő hajban volt már tartóshullám, és imádtam! Szép volt, dús, ha akartam, ki lehetett egyenesíteni, de főként göndören hordtam. Szóval persze, lehetséges.

2014. jún. 2. 16:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudsz fodrászt ajánlani Bp-en?
2014. jún. 2. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajna nem bp-i vagyok.
2014. jún. 2. 16:27
 4/6 anonim ***** válasza:
A dauer tartós csak épp tönkreteszi a hajat. Én heti egyszer kúpvassal csinálom meg, és utána szép egészen a hajmosásig. Ennyi időd csak van hetente.
2014. jún. 2. 22:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem heti 1x mosok hajat, mert tragikus már 2 nap után. És annyiszor meg nincs időm kúpvasazni. Gyerekek mellett az embernek nincs ideje heti 3x tükör előtt tenni-venni. Ha beiktatom az életembe a többi számomra fontos dolgot is, pl. heti 3x1 óra sport, és hasonlók, akkor erre nem marad. Tartós megoldást keresek, bár tény, nem akarom hazavágni a hajam. Ezért kérdeztem itt is, hátha van valami megoldás, amiről nem hallottam (mivel nem járok fodrászhoz).
2014. jún. 2. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdekes, az én hajam nem ment tönkre tőle, pedig két évig volt állandóan dauerolva... a szőke melírt sárgította be, szóval attól megszabadultam a dauer idejére, de mindössze jó fodrászhoz kell menni, és kész.
2014. jún. 2. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!