Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a miteszerekkel?

Mit csináljak a miteszerekkel?

Figyelt kérdés
Teli van az arcom velük.Szinte minden hónapban jártam kozmetikushoz, pár napig szép is volt de azután megint megjelentek.Már abbahagytam és nem járok kezelésre mivel semmit sem ért hiába jártam vagy fél évig.Minden nap mosom az arcom avonos arclemosóval és tonizálok,hidratálok de semmit sem ér.Próbálkoztam a citromlével,elkevertem vízzel az segített valamennyit de anyukám megtiltotta hogy erre pazaroljam el a citromokat.Most narancslével kísérletezek hátha ez is olyan jó ,mint a citrom.A legtöbb miteszer az orromon van.A homlokom is pattanásos.
2009. dec. 31. 14:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
54%

Neked is B.U.E.K

Igen ,az is segit, hanyagold a fuszeres es az edes kajakat...

2010. jan. 1. 18:19
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
én is így vagyok vele használj börradírt meg ha megkéred a kozmetikust kever neked neked otthoni pakolást
2010. jan. 2. 12:29
 13/13 anonim válasza:
100%

Remelem meg fogod olvasni! Egyel meg minden nap egy borsonyi elesztot! Hasznal es nagyon olcso! meg apukam mondta nekem mert o is ezt hasznalta es neki is bevaklt es nekem ios bavalik!

nem akarok senkivel se osszeveszni de en a turulkozos dorzsoles semmi penzert nem csinalnam mert csak kinyujtod a borod es kesobb olyan rancos es nyult ;esz a borod , hogy nagyon!!! de csinald ha bevalt nekem mind1 de az ELESZTOT probalald ki!!!

2010. márc. 5. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!