Hogyan tudnám eltüntetni a pattanás után maradt piros/barna foltokat? Gyorsan kéne :S
Figyelt kérdés
2014. máj. 31. 10:28
1/11 anonim válasza:
BB krém, alapozó esetleg korrektor.
2/11 A kérdező kommentje:
teljes eltüntetésre gondoltam..nem fogom lealapozózni az egész hátam :S
2014. máj. 31. 10:36
3/11 anonim válasza:
Bőrradír (teljesen eltűnni nem fog, főleg nem gyorsan)
4/11 A kérdező kommentje:
Használok bőrradírt, heti 2-3x de nem segített sokat:S
2014. máj. 31. 10:51
5/11 anonim válasza:
ezeken csak az idö segit, de sokaknak nem tünik el teljesen soha, olyan szer meg nincs amit rákensz és gyönyörú babapopsi böröd lenne töle. jó is lenne ha létezne ilyen termék.....
7/11 anonim válasza:
A pattanások kinyomkodását követően ajánlott napozni, vagy szolizni egyet 2-3 napon belül, így teljesen elszáradnak, és nem marad semmi hely. Abból, hogy az egész hátadon maradt nyoma, arra gondolok, hogy nem túl szakszerű ellátásban részesültél... A napozás ezen is segít kicsit. A bőrradírt felejtsed el, mert csak ront rajta, irritálja azt a gyulladást, ami utána maradt. Nagyon kevés hidratálót használj, ne hogy újra kialakuljanak, és napoztasd. Szépen le fog hámlani egymás után többször a bőröd, és utána szép lesz. Fontos, hogy csak tényleg kevés legyen a hidratáló, mert különben sokkal több lesz a pattanásod. Kezdj el mozogni, mivel a hormonjaid az egekben vannak. Mozgás segít a problémás bőrön. Elég napi 10-15 perc megállás nélküli futás vagy kocogás, és 2 hét alatt eltűnik, ha minden nap mozogsz. Kerüld a zsíros, túl fűszeres kajákat, egyél sok gyümölcsöt, s vízen kívül ne igyál mást, ilyen sok cukros szemetet. A vizedbe kevés citromlevet tegyél, ez belülről segít a pattanások ellen. Ebből is csak kevés kell, mivel károsíthatja a fogzomácot, így használj zománc védő fogkrémet, és rohamosan változni fog minden. Sok sikert
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :)
2014. máj. 31. 12:54
9/11 anonim válasza:
A citrom kívülről is sokat segít: egy citromkarikával végig kell kenni ahol barna, úgy heti 2x, 3x, ez elvileg nagyon hatásos ilyen problémára. :)
10/11 A kérdező kommentje:
Igen a citromot már próbáltam , sok változást nem vettem észre, lehet hogy nem voltam túl kitartó :D elkezdem mégegyszer, aztán hátha...
2014. jún. 2. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!