Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Akkor most mi az igazság?...

Akkor most mi az igazság? (epilátor)

Figyelt kérdés

Elolvastam rengeteg kérdést ezzel kapcsolatban.

De,nemigazán kaptam választ a kérdéseimre.

Venni szeretnék egy epilátort..(tudom,nemmindenkinek válik be,majd kiderül)

De először is..

Milyen fajtát kéne,ami már normális munkát végez?

Előtte,mit kell csinálni,krémet/bőrradírt felkenni?

Utána nyugtató krém/ne gyulladjon be a szőr tüsző?

Vagy egyáltalán semmit nemlehet utána kenni,mert kipattogsz(láb,comb,hát),szoval ilyen nagyobb területeken?

Esetleg valami módszer amitől nem fáj annyira?

Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2014. máj. 30. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Előtte radírozz! Utána kend be valami nem zsíros hidratáló krémmel. Kamillás, körömvirágos, aloe verás, teafa olajos tökéletes rá.

Asszem van olyan epilátor, aminek van egy olyan része, amit ha előtte hűtőbe raksz, epilálás közben "lejegeli" a frissen epilált részt. Egyébként pedig idővel gyengül, ritkul is a szőr, és idővel hozzá is szoksz az érzéshez. Persze attól még kellemetlen lesz, de kevésbé.

2014. máj. 30. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, és esetleg még after shave-et kenhetsz rá utána. Igaz, nem borotválkozol, de attól még jó rá.
2014. máj. 30. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Epilátorból az újabb Braunok a jók. 7000-es széria.

Előtte radírozz, legjobb talán a tengeri só erre a célra.

Utána pedig aloe vera géllel kend be.

Az epilátort mindig fertőtlenítsd.

Az epilálás csak elsőre fáj nagyon, utána már kevesebb szőrt kell csak kiszedni egyszerre ezért feleolyan rossz sem lesz utána már.

2014. máj. 30. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát ez kicsit olyan, mintha megkérdeznéd a lecsó receptjét. Hasonló válaszokat kapnál, de mégse ugyanolyanokat. Magadnak kell kitapasztalni, hogy mi és hogy válik be. Én például frissen bőrradírral kezelt bőr közelébe nem mennék epilátorral, előtte nap esetleg lehet radírozni, de a lényeg az lenne, hogy rendszeresen, heti 1-2 alkalommal csináld.

Utána nem kenek rá semmit. Mert tapasztalatom szerint minden csak rontott a helyzeten.

Fájdalomra a legjobb, ha összeszorítod a fogad. :D Ha alacsony a fájdalomküszöböd, inkább a gyantát ajánlom, az is fáj, de legalább csak egy pillanatig, az epilátor azért jóval hosszabb kínzás, de átlagos tűrőképességgel túlélhető. Szőrtelenítendő felületet nézve pedig tapasztalatom szerint csak erősebb szőrnél jó, a gyengébb szálakat csak eltépi nálam. Szóval comb nem játszik, a hátamon mondjuk nem akartam még szőrteleníteni sose. :D

Ja és Braunom van, de arról így most lövésem sincs, milyen szériából. :D

2014. máj. 30. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!