BES hajfestékkel milyen tapasztalataitok vannak?
Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 12:09
1/3 anonim válasza:
Egyik kedvencem a BES Hi-fi, nagyon jóó élénk színei vannak,hosszantartóak,nem is szárítanak illetve nagy adag is ami fontos. Színezőik is jók ha nem akarsz világosítani sokat,pl a regal soft color.
Mostanában mást veszek mert annyira kiesik mindig az utamból az a fodrászkellékes,de időnként visszatérek a márkához.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem akarok világosítani. 6-7-es színmélységről 2-esre festem a hajamat. Palettéből találtam egy jó színt, de az szárítja kicsit a hajamat :/ A Garnier Oliát szerettem, de az meg ugye kopik, ami ekkora árnyalatkülönbségnél nem elnézhető. Sokan javasolták, hogy térjek át fodrászkellékesre, és úgy döntöttem megfontolom.
2014. máj. 30. 21:56
3/3 anonim válasza:
Én nem vagyok elájulva a Bes-től, illetve vannak termékei, amiket használok, de hajfestéket váltottam másra. Amikor fodrásztanuló voltam, ezt ajánlották, mert nem drága, gyakorolni tényleg jó volt. viszont azóta több márkát is próbáltam és lecseréltem. Azért, mert festés után a haj nem olyan állagú, mint ami nekem megfelelő. Más festéktől sokkal puhább, lágyabb. Persze igénytől függ a dolog, ami egyiknek nem jó, a másiknak még lehet tökéletes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!