Szoláriumkrémet mikor szoktátok használni?
Figyelt kérdés
Azt írják, közvetlen a szolizás előtt 10-15 perccel a legjobb, de ezt hogy lehet kivitelezni? Ha még itthon csinálom, akkor minimum 10 perccel indulás előtt kellene, hogy beszívódjon és ne a ruhámra kenődjön. A másik lehetőség ha ott helyben, de azt meg ugye pofátlanság, csak emiatt +10-15 percig foglaljam a kabint? Én már akkor is rosszul érzem magam, ha túl lassan öltözök, mert hátha már vár valaki kint:D Szóval sehogyse jó. Ti hogy szoktátok? Kell-e egyáltalán ez a szolikrém nekem, vagy csak fölöslegesen bonyolítom a dolgomat vele? Tavaly meg tavalyelőtt nyáron is jártam, és tény, hogy nagyon lassan barnulok, főleg sajnos az olcsóbb helyeken. Segítsetek!:D2014. máj. 30. 04:22
1/1 anonim válasza:
Kell a szolikrém,mert a szoli alatt ápolja és védi is a bőrt.Én azt tanácsolom akkor kend be magad otthon vele,a hatását megtartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!