Segítség! Hosszú hajat szeretnék, de nem nő valami gyorsan és törik is. Szőke és kicsit, ha vízhez ér akkor göndör! Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Ha kicsit hosszabb vagyis a fülem alá nő azonnal törni kezd! Mit csináljak? Nagyon szeretném ha hosszú hajam lenne!! Valami jó módszer a hajfelvarráson kívül? Mindenkinek szép hosszú haja van nekem is kell!!!2009. dec. 30. 21:10
1/3 anonim válasza:
külön erre kifejlesztett shamponokat is lehet venni, ami erősíti a hajt, és gátolja a töredezettséget. én amikor azt akartam hogy gyorsabban nőjön a hajam, akkor öblítővel mostam ki a hajamat, igen öblítővel amit a ruhákhoz használnak.dúsítja,növeszti,illatosá, és könnyen kisímíthatóvá teszi a hajat. előbb samponnal moss, utána öblítővel és végül olyan balzsamot tegyél rá bőven, ami töredezett hajra szükséges.
2/3 anonim válasza:
jah még az előző vagyok, próbáld meg nem hajszárítóval szárítani a hajad, mert a hajszárító is töredezi elég rendesen. vagy ha könnyen megfázol, akkor csak "langyos" levegővel szárísd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!