Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A bemosó hajfestéknek vannak...

A bemosó hajfestéknek vannak veszélyei?

Figyelt kérdés
Most szőke vagyok és vörösre szeretném bemosni. Még soha nem mostam be ezért nem tudom hogy pl tényleg 24 hajmosàs utàn jön csak le ès hogy rongàlja e a hajam.
2014. máj. 29. 08:02
 1/3 anonim válasza:

ha tenyleg bemoso/hajszinezo es nem hasznalsz hozza H2O2-t ,akkor nem roncsolja a hajadat.az hogy elso szinezesnel mennyi odeig marad benne a hajbam az a minosegtol fugg, de minden mosasnal kopik egy kicsit.

frissen vegzett fodrasz tanonc:))

2014. máj. 29. 08:21
 2/3 anonim ***** válasza:

24 hajmosásos? Az rengeteg, az tartós színező ami oxival működik, azaz sose fog kijönni a hajadból teljesen, a vörös főleg nem. Attól a legnehezebb megszabadulni. És roncsolja is a hajat.

Az igazi bemosó/színező kb 5-10 mosásig tart, de 2 mosás után már elég ronda fakó... szóval azzal nem nagyon éri meg festeni. Főleg hogy összefog mindent.

2014. máj. 29. 10:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, az a veszélye, hogy van rá esély, hogy nem jön ki :/
2014. máj. 29. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!