Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezt így lehet csinálni? (Több...

Ezt így lehet csinálni? (Több lent)

Figyelt kérdés

Nagyon száraz,szálkás a hajam és nagyon dús (nagyon szeretném kivasalni,csak az szárítja a hajam ezért még szárazabb lenne),ezért szerettem volna egy keratinos hajápolást,de a szüleim nem engedik.

És én azon gondolkodtam,hogy azt megcsinálhatom-e, hogy hajmosás után teszek a hajamra balzsamot,s így balzsamostul kivasalom a hajam? És ugye akkor a balzsam védené a szárazság ellen.

A válaszokat nagyon köszönöm előre is!

14/L

Leginkább személyes tapasztalatot várnék :)

2014. máj. 28. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
vizesen ki ne vasald, mert akkor az egész leég. használj természetes olajokat(olíva,kókusz, ricinus vagy ami drágább az argánolaj) azok rendbe teszik a hajad. esetleg keratinos hajpakolást is kipróbálhatsz.
2014. máj. 28. 18:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem védené.

Létezik hővédő is a világon, az való arra, hogy (többé kevésbé sikeresen) megvédje a hajadat a károsodástól (és a kiszáradástól).

2014. máj. 28. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan volt a hajam mint neked, tavaly 14 évesen volt hajkezelésem a hosszú hajamra. 30E forint volt.

Megérte, Budapesten a White Hair szalont ajánlom, tökéletes munkát végeztek, a hajam csodás lett, mindenki dicsérte, nem is egyenesség miatt akartam, hanem fésülhetőség.

Azóta voltam fodrásznál 1x volt festve, és most megint 1 hete sötét színre.

Szerintem kérd meg még egyszer a szüleidet, hátha, de NE vasald mert tönkre teszi.. Én annyira meguntam, hogy mindig egyenes volt amúgy is, most minden hajmosás után hajcsavarót használok + hajlakk, így gyönyörű tartós göndör lesz reggel.

2 naponta mosom, Syoss volume lift samponnal (fekete alapon kék betűk, fodrász is ezt használta nekem) Syoss color protect balzsammal (fehér alapon piros) és Pantenetől van szintén egy color protect hajpakolás szerűség, magenta-arany színű kerek dobozban árulják.

Igaz ezek márkás cuccok, de nekem nagyon beváltak, a hajam mint a bársony és nagyon könnyen formázható. :)

2014. máj. 28. 18:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)))

És a hővédő az nektek bevált?

2014. máj. 28. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Én hetente max. 1-2-szer vasaltam, de a hővédő nem segített nekem semmit. A hajam elveszítette a fényét és töredezett lett. Soha többé nem vasalom ki.
2014. máj. 28. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!