Lányok! Ti mit csináltok hogy a hajatok selymes és fényes legyen?
Mellig érő szőkés-barna dús hajam van,de eléggé töredezett,mert régebben vasaltam,mivel eléggé össze-vissza áll. Mostmár próbálom mellőzni.
Hetente 2-3 alkalomma mosok hajat,balzsamot is használok,nem szoktam mindig megszárítani csak a tetején,mert különben lelapul.Mégis szanaszét áll egy hajmosás után...
Ti mit haszáltok,hogy szép selymes és fényes legyen a hajatok és ne álljon szanaszét?
14/L
Szia ! szerintem ne mossál ilyen sűrűn hajat!
Mielőtt megmosod tegyél rá tojássárgája pakolást ,mivel hosszú a hajad ,3db is kell rá. és ne szárítsd inkább csavard be .
Ezt használom, + lehet először törülközőben a hajad, de nekem csak akkor szálkás/száraz érzésű amikor nem szárítom meg rendesen.
Általában megszárítom hátul, a tövénél először, utána amikor már csak picit nedves, feltűzöm a tetejét (derékig érő hajam van) és alsó réteget szépen lassan egyenesre, majd szedek le a felső rétegből, és így 3 rétegenként szárítom, majd a tetejét hátrafelé és fejjel lefelé egy kicsit felfele fújom. Minden szárítás előtt használok a tetejére Syoss volume lift hajhabot, nem tudom, hogy használ-e, anyukámé volt, nem használta, így nekem szokásommá vált, hogy felrakjam.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!