Platinaszőkéből fekete haj! Melyik hajfesték?
Figyelt kérdés
Festett platinaszőke a hajam (nagyon világos fehér szinte) és be szeretném festeni feketére itthon,melyik hajfestéket ajánljákot?meg hallottam,hogy ha rossz a festék akkor zöld lehet a haj az miért van?#hajfestés #feket haj
2014. máj. 28. 13:37
1/8 anonim válasza:
Csak színezőt vegyél. Fekete festékkel sok gond van. Az életben nem szabadulsz meg tőle, ha később mégsem tetszene, vagy megunnád.
2/8 anonim válasza:
Ha kékes szín van a festékben, akkor ugye a sárga + kék = zöld :)
Ezt a számából lehet tudni. Érdemes 0-ra végződőt venni, természetes színt.
Egyébként szerintem sem kéne fekete, inkább legyen barna, az is nagyon sötét. Mondjuk attól sem lehet megszabadulni, úgyhogy jól gondold meg, hogy mennyire szeretnél sötétet.
3/8 anonim válasza:
Nekem a váll alá erő hajról két év alatt nőtt le a sötétbarna. Gondold át, alaposan milyenre fested, szerintem elég kevés ember van, akinek mindkét szín jól áll.
4/8 A kérdező kommentje:
Alapból nekem ilyen sötét mogyoróbarna/sötétbarna a hajam ezért dongoltam hogy akkor fekete is jó lenne mert az is tetszik.
Ha szinezővel festem be azt hol lehet beszerezni?
Meg mi a külömbség a festék és a szinező közőtt?
(Köszönöm az eddigi vàlaszokat)
2014. máj. 28. 13:56
5/8 anonim válasza:
A színező kikopik, a festék akkor jön le, ha lenő. Legtöbb esetben a színező olcsóbb is és kímélőbb is a hajnak. Rá van írva, hogy melyik tartós festék, melyik nem. Palettének biztosan van, drogériában ezres körül van, fodrászkellékesnél olcsóbb, 600 körül szoktam venni.
6/8 anonim válasza:
Ez nem így megy, ahhoz hogy a sötét szín megmaradjon a hajadban először is újra kell pigmentálni. Ha így ráfestesz egy feketét akkor 2 mosás után már szürke foltos lesz csak.
7/8 A kérdező kommentje:
És hogyan kell újrapigmentálni?
2014. máj. 28. 14:20
8/8 anonim válasza:
Újra kell festeni a hajban a vörös és sárga színeket, amiket a szőkítéssel kiszedtek belőle. De ezt inkább fodrászra kéne bízni, otthon könnyen el is lehet rontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!