Hogyan lehetne ilyen hajam?
Figyelt kérdés
ilyen hajam van most: [link]
És ilyet szeretnék: [link]
Az a lényeg, hogy nekem hajszárítós vagy természetes szárítás után is szálkás a hajam mindenhonnan lóg egy hajszál, ha nem fésülködök kb 10percenként akkor furán bedúsul, a fejem meg icipici, és nagyon hülyén néz ki. Már rákentem mindent amit tudtam, annyi terméket kipróbáltam, ricinus, olivaolaj, stbstb, és semmi. Pedig bemegyek a városba sétálni és a legtöbb lánynak olyan gyönyörűszép haja van, mint a képen amit linkeltem.
Ők mit csinálnak vele?
2014. máj. 28. 10:59
1/2 anonim válasza:
Mindenképp látogass meg egy jó fodrászt!
2/2 A kérdező kommentje:
Kb. eddig 100 fodrásznál jártam. Na, jó, annyi nem volt, de volt egy pár. Mindegy, hogy fiatal, vagy idősebb, hogy olcsó, vagy drága, soha nem sikerült olyan frizurát csináltatni, amit szerettem volna. Pedig általában viszek kb 3 képet, megkérdezem, hogy lehetséges-e az egyiket megcsinálni nekem, és mindig azt mondják, hogy perszeee, könnyűű.. aztán teljesen más hajat kapok. Utoljára vállig érő hajat szerettem volna egy kis frufruval, abból lett egy feltupírozott fülig érő haj...:(
2014. máj. 29. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!