Van itt olyan lány, aki már többszöri vágás után is elégedett a fodrászával? És esetleg meg is osztaná velem a fodrásza elérhetőségét? :D 20/L
csak mert én egyszerűen akárhány fodrászhoz megyek egyik se tudja felfogni hogy mit szeretnék, és hogy nem 20 centit szeretnék vágatni, hanem 5-öt
és ma is voltam megint, és megint ugyanolyanra vágta le, amilyenre eddig, vagyis sokkal rövidebbre, és teljesen más formájúra, mint amilyet mondtam neki.. én nem tudom hogy nem képesek figyelni, amikor magyarázza nekik az ember, hogy mit szeretne..
szóval lenne valaki olyan kedves, és ha elégedett a hajával/ fodrászával, akkor leírja, hogy hova jár? :)
Főleg Pesten érdekelne :)
én 3 év után is elégedett vagyok az enyémmel :) Tény, hogy semmi extra fazon nincs benne derékig érő egyenes, kivéve az eleje ott fokozatosra van vágva.
Mondjuk hozzáteszem, hogy én nem is olyan vagyok aki ha 10 centi el van törve a hajából akkor kettőt akar levágatni.
bocsi, de nem Pesti :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!