Najó, valaki segítsen, hogy milyen arckrémet használjak?
Figyelt kérdés
hajlamos vagyok a pattanásokra (érdekes módon csak az államon, és csak a mensi előtt), nagyon jó minőségű alapozót használok, antibiotikumos pattanágyilkolót, de ettől meg szárad az egész fejem, már fogalmam sincs mit kenjek rá. segítenétek? valami feszesítő hidratálót keresek, amitől életrekel ez a hülye bőröm, de mégsem lesz tőle ragyám, az ára sem igazán érdekel mostmár.2009. dec. 30. 15:18
1/4 A kérdező kommentje:
gyógyszertárban is vettem sima hidratáló arckéret, de attól úgy csillogott a fejem mire beértem munkahelyemre, hogy azt hitték, beteg vagyok.
2009. dec. 30. 15:19
2/4 anonim válasza:
Én Vichy normaderm krémet hasznalok, Vichy alapozot és egyaltalan nem csillogok, pedig regen hasonlo problemakkal kuzdottem, mint te.
3/4 A kérdező kommentje:
normadermnek eddig csak a tonikját használtam, és nagyon jó volt. és mivel tisztítod?
2009. dec. 30. 15:36
4/4 anonim válasza:
Az en borom is ilyen, hasznaltam normadermet, a porusokat valamennyire osszehuzta, de olyan fako, elettelen borom lett tole, szarit. Meg en sem talaltam jo kremet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!