Kicsit régen lett szőkítve a hajam, van egy kis lenővésem, de az nem vészes, viszont besárgult a hajam. Hogyan tudnám festés nélkül sos-ben szőkébbé tenni? :S
Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 14:36
1/3 anonim válasza:
Sehogy. Eleve hülyeség volt festeni.
2/3 anonim válasza:
Nagyon értelmes az első válaszoló...egyre b.nkóbbak ezen az oldalon az emberek...
Hamvasítósampon?? Vagy fodrászkellékesben lehet kapni hamvasítófolyadékot is. Igaz én még nem próbáltam, de csak jókat hallottam róla, hátha neked is bejön! ;)
Gondolom a szilveszteri bulira készülsz... :)
3/3 anonim válasza:
Ha van a közelben egy DM, vagy Rossman, akkor futás, ott találsz Schauma Silver reflex hamvasító sampont. Egy ősz pár van rajta, ne ijedj meg, ez a sampon kimondottan a szőkített és ősz haj besárgulása ellen van. Csak ne hagyd rajta sokáig! (Amúgy kb 800Ft-ba kerül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!