Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tüntethetném el a...

Hogyan tüntethetném el a szőke tincseket?

Figyelt kérdés

A bunkó bátyám miközben aludtam telecsorgatta a hajamat citrommal. Miután belevertem a fejét az asztalba, elmentem lemosni, mert ragadt mint állat, és amikor kiléptem a zuhanyból azt hittem megőrülök. Tele volt a hajam szőke csíkokkal. Nem ám, hogy csak a napon látszik, neeem.... Telibe a fél fejem szőke. Nem lehet valahogy visszafordítani, vagy egyáltalán hogyan működik ez a citromos cucc? Most komolyan kiszívta a hajam és várhatok ameddig lenő??

16/f

2014. máj. 26. 19:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Sima citromlétől (egy alkalomtól) hacsak nem festett, nem szőkülhet annyit a hajad, hogy feltűnő legyen. Milyen az alapszíned? Természetes? PONTOSAN mit öntött a bátyád a hajadra??
2014. máj. 26. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Befested/színezed és/vagy vársz míg lenő. Ezt teheted.
2014. máj. 26. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
A citrom nem szőkíti a hajat ilyen szinten... szóval a kérdés kamu. Habár nem nagyon értem mi értelme.
2014. máj. 26. 22:12
 4/4 Imola Ágnes ***** válasza:
A citrom a természetes hajszínt nem világosítja, csak a festettet. Ezek szerint be volt festva a hajad... ha nem, akkor kamu...
2014. máj. 27. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!