Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy mondjam meg a baratnomnek...

Hogy mondjam meg a baratnomnek hogy szortelenitenie kene?

Figyelt kérdés
Egyik baratnom combtol bokaig teli van fekete szorrel es az osztalytarsaim mar kiszurtak ezt es a hata mogott beszeltek rola en meg mondtam hogy betegseg miatt aztan azzal jottek hogy akkor is szortelenithetne magat... Ebben igazuk van de nemtudom hogy mondjam el neki finoman... nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni szegenyt://
2014. máj. 25. 20:42
 1/6 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? mennyire jó barátnő?
2014. máj. 25. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Ez nem kellemetlen helyzet, biztos neki is feltűnt hogy mindenki szőrtelenít. Kérdezd meg tőle finoman hogy miért nem szokta.
2014. máj. 25. 20:48
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
Lehet, hogy értelmesebb attól, hogy kövesse ezt az ostoba és egészségtelen divatot. Ne szólj neki semmit.
2014. máj. 25. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is kérdezz rá.
2014. máj. 25. 20:50
 5/6 A kérdező kommentje:
15 evesek vagyunk. A szemoldoke miatt otodiktol kezdve szekaltak, es csak nemreg szedte ki pedig nagyon durva volt. Majd lehet megemlitem neki, hogy itt a strandszezon stb..
2014. máj. 26. 05:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem tudja hogy kéne szőrtelenítenie, otthon is kellett volna már hogy az anyja segítsen neki ebben, de ezek szerint nem tette... segíts neki te ebben, ha más nem teszi.
2014. máj. 26. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!