Venita hajszínező hab. Ki mennyiért veszi? Mennyi ideig tart? és mi a vélemény róla?
szia. Sajna az említett hajszínező habot nem ismerem, de egy másikfélét igen. Nekem ilyenem van:
Az 1-es számú, az az Subrina Hajszínező hab.
Nekem barna van.
Ez a hajszínező, fixáló hab egyidejűleg színezi és rögzíti a hajat.
használat: tegyél diónyi habot a tenyeredbe és vidd fel a habot a már megmosott hajra. Ezek után ne öblítsd ki, hanem szárítsd és formázd a hajat. Következő hajmosás után kijön.:S
Én fodrászkellékesben vettem, kb 1000-13000 ft között volt.
Mivel festett barna a hajam, alapból meg világosabb, így amikor már látszik a lenövés szoktam tenni a tövekre, főleg ha megyek valahova (a többi napon nem zavar ha van egy ki lenövés). Elsőnek összekötöm a hajam és úgy egyszerűbb a hajtöveknél, frufrunál,oldalt átkennem,utána leengedem és a választékomnál kenem be. Azt hiszem ez a fajta befogja a kezet, így én olyan nejlon kesztyűbe szoktam, mint amit a festékekhez adnak. :)
Remélem tudtam segíteni.
köszi a tartalmas választ:)
majd megnézem mert igazából kékbe és rózsaszínbe kéne,mert kék és pink a hajam..:D csak kifogyott a hajszínezőm és gondoltam kipróbálom ezt egy időre..:D
tényleg köszi mégegyszer. SZia:)
1.vagyok!
huha lehet kicsit összekevertem mással.
Azt hiszem ebből nincsen színes.
lehet hogy te valami fújós spray-re vagy habra gondolsz,nem?
hát állítolag ez ilyen habállagú de ki kell mosni és utána megmarad 2-3 -4 mosásig..:DD
nemtudom rossz-e az információ mert eredetileg én pink crazy color hajszínezőt használok ami 5 mosásig megmarad nálam:D
Én is tudom mire gondolsz nekem van itthon sokféle belőle és nagyon jó meg viszonylag tartós is:D
nekem van:
lila (ami kék xd *-* )
sötétkék
narancs (de az nagyon erős piros igazából xd)
pink
és mindegyiknek szép a színe és 780ért veszem de szerintem minden helyen változó az ára:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!