Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon gyulladt pattanással...

Nagyon gyulladt pattanással mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon gyulladt, nagy és mély pattanásom, méghozzá elég szerencsétlen helyen: a szemem alatt középen pár centivel, ahol az orcám kezdődik, vagy nem is tudom hogy írjam le jobban. Szóval egy óriási piros volt van ott egy gyulladással a közepén, kinyomni egyáltalán nem lehet, mert nagyon befelé van nőve, kifelé nincs kijárata. Mivel tudnám gyorsan enyhíteni?
2014. máj. 25. 13:34
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja, és hihetetlenül fáj már a bőr felszíne is ha épp hogy csak hozzá érek.
2014. máj. 25. 13:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Kamillafiltert tegyél rá.Fertőtlenít,csökkenti a gyulladást.
2014. máj. 25. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Szúrd ki.
2014. máj. 25. 14:39
 4/5 Imola Ágnes ***** válasza:
Teafaolajat rakj rá, naponta többször.
2014. máj. 26. 09:44
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, sajnos azóta kiderült, hogy egy furunkulusról van szó, hihetetlenül kivagyok, nem tudom, hogy történhetett ez meg velem, rendszeresen és megfelelően ápolom az arcbőröm. kaptam rá krémet, remélem ez elmulasztja.
2014. máj. 26. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!