Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bánfi hajszesszel 3 hónap...

Bánfi hajszesszel 3 hónap alatt átlagosan mennyit fog nőni a hajam?

Figyelt kérdés
Nagyon sok véleményt olvastam, de annyira megoszló válaszokat kaptam, hogy nem tudom mit gondoljak. Ma vettem Bánfi Lady hajszeszt de még mielőtt elkezdeném a kúrát kíváncsi vagyok, hogy aki már próbálta és használt neki, kb. ilyen "kevés" idő alatt mennyit nőtt a hajuk? Mint sokan én is minimum 8-10 cmre hosszabb hajra vágyok viszont még mielőtt elkezdem a kúrát a hajszesszel kapcsolatos egyéb tapasztalatokra is kíváncsi lennék! :)

2014. máj. 19. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Pont annyit amennyit nélküle is nőne. Egyéni. Én is használtam hajszeszt, hajhullás miatt elég sokszor, aztán korpásodásra is, bevált. De azon hogy havonta mennyit nő a hajad semmit nem változtat. Egyébként a Bánfinál jobb a Herba Vita.
2014. máj. 19. 16:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem... Csak egy csomóan írták, hogy gyorsabban nőtt a hajuk meg minden, de azért kipróbálom hátha :D és köszi a választ ^^
2014. máj. 19. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:

szia! én most használom a harmadik flakont!

hosszába nem tudom, mennyi nőtt,mert vágtam belőle, de mióta használom nagyon sok baba hajam lett, és ez nagyon látványos!

Viszont nem szabad azt hinni, hogy az első használat után használ! Mondom, 3.flakont használom! ne hagyd abba!

amire készülj fel,hogy a hajvégedet kicsit szárítja.

illetve ne mosd ki egyből! Azt írja a flakonon,hogy 30-40 percig masszirozni kell, és aztán kimosni! Ez pocsékolás!

Ahogy én használom! Pl hajmosás előtti este befújom a fejbőrömet( csak azt) 40 percig masszirozom, és a hajvégeimre kókuszolajat teszek... (mivel szárítja) aztán ezt az egészet, csak másnap mosom ki :)

2014. okt. 24. 22:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia :) Én a nyáron kipróbáltam már kb. 2 hónapig használtam és rengeteg baba hajam is lett végül de nagyon szárította a hajam és a vége is töredezett rendesen így végül abbahagytam D: De lehet visszatérek most majd rá, és köszönöm a választ :3
2014. nov. 26. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok! :) Igen,nekem is szárította, viszont most kipróbáltam a Lady bánfit, ami ugyanolyan jól "működik" csak nem szárítja a hajat, és jobb is az illata :)
2014. dec. 2. 09:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Én sajna eleve a Ladyt használtam de többet kellett levágni mitn amennyit nőtt x.x
2015. márc. 19. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!