Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásokro milyen pakolásoka...

Pattanásokro milyen pakolásokat tudtok? Könnyen, otthon elkészíthetőt.

Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Én két féle pakolást szoktam...ha nagyon csúnya az arcom, egy paradicsomból, egy fél élesztőből és lisztből kenhető masszát csinálok és rajta hagyom fél órát, majd lemosom és bekenem almaecetes tonikkal, amihez egy fél pohár almaecet és egy fél pohár víz kell. Ha nem olyan vészes az arcom, akkor egy fél élesztőből és egy ujjnyi mézből csinálok krémet és azt egy negyed órára hagyom rajta, majd ugyan az az almaecetes tonik. Előtte persze jól letisztítom az arcomat.

Nekem ezek segítenek, ha heti egyszer kétszer megcsinálom. De ha egy pötty fogkrémet raksz a pattanásra, és rajtahagyod estére, az is jó. De még van egy trükk, a szemcsepp. Egy csepp a pattanásra, és a pirosság eltűnik, mivel ugye a szemcsepp lényege hogy az erességet megszűntesse a szembe, így a pattanásról is eltűnteti a pirosságot.:)

2014. máj. 19. 00:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenképp ki fogom próbálni. Már tényleg mindenfélét próbáltam az arcomra és nem igazán segített. Nagyon csúny pattanásos az arcom.
2014. máj. 19. 09:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudom mit érzel, nálam is ez a helyzet, nem győztem arctonikokkal pocsolni az arcomat, az ilyen bolti dolgok pedig nem voltak jók semmire...De nekem ezek nagyon sokat segítettek, remélem neked is fognak. Sok sikert.:)
2014. máj. 19. 12:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Kifogom próbálni mindenféleképpen.
2014. júl. 24. 23:37
 5/5 anonim válasza:
ami nekem nagyon segítet az 20g élesztő, 2evőkanál joghurt, 1 evőkanál méz! De ha már szétnyomtad az arcod akor rakj rá a joghurtot :)
2015. jan. 15. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!