Mi a neve annak a sütővasnak aminek két ága van és olyan hajat csinál mind vandának a barátok köztben?
Ha már itt tartunk te nagy okos, aki az első választ írtad és olyan húú, de nagyon okos vagy. Akkor azt is észrevehetted volna, hogy a "mind" az "mint", legalább is annak kéne lennie. Ezzel nem a kérdés kiíróját akarom bántani, csak annyi, hogy az első se épp egy IQ zseni, szóval jobb lett volna ha inkább csendben marad...
A kérdésedre meg sajnos nem tudok válaszolni, de szerintem azt sima hajsütővassal csinálták.
Szerintem ilyenre gondolsz. Tripla hajsütővas
ha Vandára gondolsz, szerintem semmivel sincs besütve a haja:
De ha a Lindával keverted össze akkor, igen ez csinál olyan hajat:
Tripla hajsütővas. --->ilyen lesz.
De akár ha egyik este több tincsbe befonod a hajad,(kb 6-7be) teszel rá előtte hajhabot, stb...lefekszel aludni, reggel kibontod és ilyen hatást fogsz elérni. Kicsit megborzolod hogy egymást jól takarják a választékok, egy kis hajlakk, gyürkészés :D és máris kész. Én is így ülök éppen most itt. Sok sikert.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!