Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Reparex hajtonikot használja...

Reparex hajtonikot használja valaki?

Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 17:56
 1/4 anonim válasza:
Engem is érdekelne. Szerintem megrendelem és kipróbálom. Kíváncsi vagyok az eredményre. Még csak pár ősz hajszálam van, de túl fiatal vagyok még hozzá. :-) (38)
2014. jún. 1. 01:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem sajnos sok van, de én is kipróbálnám. A hónap végén megyek Bp-re, gondoltam akkor veszek személyesen, bár a fodrászom azt mondta, hogy nem hallott róla ugyan, de nem hiszi, hogy tényleg visszaadja az eredeti hajszínt.

Ha lesz tapasztalatod oszd majd meg velem légy szíves.

Köszönöm.

2014. jún. 2. 21:42
 3/4 anonim válasza:
én használtam és ráadásul azért mert a kislányomat szoptatom még és nem szerettem volna sem festeni emellett, sem 20 cm ősz lenövéssel mutatkozni :( az eredmény a zöld hajam lett, amire semmi remény, hogy eltűnik, így most se festés, se zöld haj és csak remélhetem hogy nem mérgeztem vele a kislányomat... a cég kifejezetten reklámozza, hogy kismamáknak jajj de jó ez a termék! vigyázzanak vele! és nem professzionális hajfestékkel festettem be... nekem a reparexes rész zöldült be egy idő után...:(
2014. júl. 22. 14:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottad velem tapasztalatodat.
2014. júl. 23. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!