Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajszínt tanácsolnátok?

Mifu12 kérdése:

Milyen hajszínt tanácsolnátok?

Figyelt kérdés

Nyáron szeretnék hajszínt váltani. Viszonylag világos, oliva színű bőrtónusom van, sötétbarna szemem és nagyon sötétbarna (szinte fekete) hajam. nyáron gyorsan barnulok.

Világosabb árnyalatokban gondolkoztam, mint pl. vöröses-szőke, szőkésbarna, de kicsit tartok tőle, hogy ha leszívatom nagyon kárositaná. Valami jó tanács? Értelmetlen válaszoktól eltekintek.

2014. máj. 18. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem a szőke hülyén néz ki sötétebb bőrhöz és nagyon károsítaná is a hajad. A melírozáson nem gondolkodtál még? Az kevésbé károsít és nagyon fel tudja dobni a frizurát.
2014. máj. 18. 15:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már mindenképp világosat szeretnél,vigyázz vele.Nem biztos,hogy jól állna.Én egy vörössel kezdenék.
2014. máj. 18. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem se biztos, hogy jó ötlet a szőke. Esetleg képet küldesz?
2014. máj. 18. 16:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.:)

1. válaszoló : igen gondokoztam a melírozáson éslehet tényleg az lenne a legjobb.:)

2014. máj. 18. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!