Szerintetek milyen hajszin állna nekem jól? Többi lent
Figyelt kérdés
Tehát,eredetileg olyan fura hszinem van,sem rendes szőke,sem barnna . És most szeretnék változtatni. a hajamba volt festve vörös tincs nemrégiben,és a hajfestés során szeretném ha ez is eltünne. a szemem világos barna,a szemöldököm pedig fekete,a bőröm szine elég világos,bár most le vagyok barnulva ,és járok szoliba is,szóval olyan közepes szine van. Szerintetek milyen szin állna jól? szőke,esetleg barna?milyen árnyalat? segitsetek! :D2014. máj. 17. 14:01
1/1 anonim válasza:
A szőke és a barna is egyaránt jól állna szerintem. Viszont a vörös tincs nem igazán fog eltűnni, ha szőkét festesz rá (tapasztalat..) ahhoz valami sötétebb szőkét kéne először ráfesteni, és annál is kéne maradni. Ha jársz szoliba, akkor mindenféleképpen a sötétszőkét tudom ajánlani.. A világosbarna szemszínhez passzolna, a pörödhöz is passzolna. Küldök képet, hogy én milyenre gondoltam..
hajfesték színe: [link]
amilyen lenne a hajad: [link]
szerintem rohadt jó lenne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!