Miért kócosodik be nagyon a hajam, hajmosás után?
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 15:54
1/12 A kérdező kommentje:
Tudnék tenni ez ellen valahogy?
2014. máj. 15. 15:57
2/12 anonim válasza:
Akinek vastagabb szálú haja van, szerintem mindenkinek kócosodik, mondjuk még a vékonyszálú hajúaknak is. Használj fésülés segítő haj olajat, balzsamot, vagy valami ilyesmit. Hajmosás előtt pedig mindig fésüld át.
3/12 A kérdező kommentje:
Mindig átfésülöm, de rá egy pár perce megint kócos lesz. Szar hogy hajmosás után egy pár napra, csak akkor sima is egyenes mikor zsíros :(
2014. máj. 15. 16:02
4/12 anonim válasza:
Vasalni nem szoktad? Mondjuk eléggé töredezik tőle a haj:/
Mondom, használj olajakat, balzsamokat, az segít:) nekem is ilyen a hajam, úgyhogy tudom miről beszélsz. Nekem pl az segített nagyon mikor le lett ritkítva a hajam.
5/12 A kérdező kommentje:
Milyen olajakat, balzsamokat ajánlanál? :)
2014. máj. 15. 16:12
6/12 anonim válasza:
Hát én most a Garnier Fructis Goodbye damage sampont, balzsamot, és sprayt használom, az segít, de a garnier miraculous olaj is nagyon jó, inkább azt ajánlanám. Nekem ezek azok amik segítettek:)
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. máj. 15. 16:24
8/12 anonim válasza:
shaumát használok mosáshoz és balzsmnak is és nagyon jó: utána nagyon alaposan öblítsd ki és törülközés után fésüld át, hosszú és sok hajam van sok problémám volt vele, de ez bevált :D
9/12 anonim válasza:
Fejbőrtől mérve kb12cm-től nekem is kócosodik. Ami bejött: hajmosás előtt 2 csepp (kb mint 2 db lencse)olivaolajat bedörzsölök csak a hajvégekbe, s kizárőlag a fejbőrt mosom meg (Hed&Shoulders, illata miatt, nem korpásodik, néha Ausztriában vett Q10-es samponnal váltom,ott Glem Vital a neve, persze, ha kell, egész hajat). Törlés után 1 csepp oliva 2 csepp szilikongéllel(citré shine, jó sűrű, itthon nincs),majd szárítás. Vettem már Tab szilikon hajcseppet is (elkunyerálták), az is jó. Sok a termék, összetevőknél első helyen dimethicone vagy cyclomethicone, octamethylcyclotetrasiloxane legyen, egyszerűbben -ICONok vagy -SILOXANok. Mindenkinél más válik be. Fejbőrtől tartsd távol, nem oda való. (Szilikonmentes alapozót kellett vennem, mert a szemem alatti bőrt szárította, bár az arc többi részén OK) Itt a GyK-n is van róla szó. Legrosszebb esetben fodrásznál keratinkezelés. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!