Lányok, fiúknak milyen haj áll jól? Hosszú, rövid, felül hosszabbra hagyott, felzselézett, oldalrafésült, kifésüt, "bozontos"?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 12:06
1/11 anonim válasza:
Attól függ milyen feje van neki.
3/11 anonim válasza:
de nemolyan felfele zselézett, hanem csak olyan kicsit bozontosra zselézett már amennyire egy rövid hajat lehet bozontozni.
5/11 anonim válasza:
szerintem is zselézett...meghagyod kb 2-3 centisre és felzselézed ilyen "kócosra" nekem az nagyon bejön ;)
6/11 anonim válasza:
Nekem az ő hajuk nagyon tetszik:
Edward Cullen ( a filmben )
SP (Éder Krisztián
Christiano Ronaldo
Taylor Lautner
Ami nem tetszik:
Michael Musso
Lukács Laci
Nemszeretem ha egy fiúnak hosszú a haja. De vannak esetek, mikor nagyon jól áll nekik!
7/11 anonim válasza:
Lényeg hogy jól érezze magát vele.
És tetszik az is ha felül hosszabb meg hátul lelóg picit.
Előző vtam.
8/11 anonim válasza:
Nekem is a hosszú hajú férfiak jönnek be. Persze azért nem árt, ha az arca is jó hozzá.
Néhány rövid hajú férfi is tetszik, de ott igazából a kisugárzás fog meg.
9/11 anonim válasza:
a lényeg, hogy ápolt legyen...undorító amikor előttem a buszon egy nagyon korpás srác ül,vagy ha csak zsíros a haja...na én ezeket nem bírom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!