Milyen hajfestékkel lehet piros a hajam?
Figyelt kérdés
Már többfélét kipróbáltam,de sose lett igazán piros..szőkítőport meg ilyeneket nem szeretnék használi.2014. máj. 13. 16:30
1/4 anonim válasza:
Azt azért elárulhatnád, hogy milyen színű a hajad most (nagyon nem mindegy), valamint milyen pirosra gondolsz, mert piros és piros között is van különbség....
2/4 anonim válasza:
Olyan világosbarnától feketéig nem lesz igazi piros a hajad, mindenképpen le kell szívni, ha szóke vagy, akkor válassz ki egy egy élénkvörös hajfestéket és piros lesz a hajad.
3/4 anonim válasza:
Fodrászkellékesben bőven akad piros hajfesték meg színező, de sötétebb hajon nem lesz igazán piros sose, csak világos hajon. Esetleg még piros melírpor is létezik, ami egyszerre szőkít és színez.
4/4 anonim válasza:
Sötétből nem lesz élénk, gondolkodj vízfestékben: Nem tudsz egy sötét színhez egy világosat adni úgy, hogy a végeredmény világos és élénk legyen. Sötét vörös lehetsz, én se szőkítettem a sötétbarna hajam ahhoz. Viszont a piroshoz már nem volt mit tenni, le kellett szívni. Aztán festék, színező, ami van. Fodrászkellékest ajánlom, színezőből meg az Alfparf Jean's color egy szp élénkpiros, bár színező.
Tényleg segítene ha elmondanád milyen színű a hajad és milyet szeretnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!