Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ajánljatok, lécci valamilyen,...

Ajánljatok, lécci valamilyen, jó arcradírt, tonikot, krémet, ami valóban kitisztítja a pórusokat, és nem csak reklám. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
garniert használtam eddig a legújjabb arcradírját,tonikját,krémét,azóta kevesebb pattanásom is van, babapopsi az arcom, de a mitteszerek nem akarnak eltünni:S
2009. dec. 28. 00:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne haragudj az OFF-ért,de melyik Garniert használtad?
2009. dec. 28. 11:48
 2/4 A kérdező kommentje:
a legujjabb, áfonyakivonatosat.pureActive
2009. dec. 28. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Arcradír: Hát arcradír terén én nem használok semmi bolti terméket.

Én saját magam keverem: egy kis cukor + testápoló vagy arckrém. Vagy egy kis cukor + citromlé. Kb egy evőkanál cukorról beszélek. ne legyen híg. Felkened,dörzsölöd az arcod 5 percig és ennyi.

Tonik: nekem tinitonikom van, azt használom. :D

De sűrűn megmosom az arcom hideg vízzel, és nem törlöm le, hanem hagyom hogy felszívódjon.Kell neki a víz.

Hát sajna a miteszerek nem nagyon tünnek el.ez van.. :(

Én nem vagyok pattanásos, inkább miteszeres. Szoktam gőzőlni az arcom kamillás teával, attól felpuhul a bőrőm és kinyomom azokat a fekete pöttyöket. Havonta egyszer. Aztán bekenem Dermofil pasztával,ami nagyon csíp. Rossmannba lehet kapni. Egyszer a kozmetikusomtól kaptam, ő is azt kent az arcomra, kezelés után. valami pórusösszehúzóra emlékeztet.

(amúgy engem az zavar hogy olyan lyukacsos a bőrőm,mintha gödrös lenne, a kinyomott helyeken. :S ha valaki tud erre valamit, mondja! bocs az off.ért)

Remélem tudtam segíteni.

2009. dec. 28. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:

A miteszereket ki kell nyomni. Nem fogja azt semmi sem kihozni a pórusodból Utolsó: adermofil tényleg j, én is azt használom.

Kérdező: tág pórusokra próbáld ki te is sztem.

2010. jan. 2. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!