Ajánljatok, lécci valamilyen, jó arcradírt, tonikot, krémet, ami valóban kitisztítja a pórusokat, és nem csak reklám. Létezik ilyen?
Arcradír: Hát arcradír terén én nem használok semmi bolti terméket.
Én saját magam keverem: egy kis cukor + testápoló vagy arckrém. Vagy egy kis cukor + citromlé. Kb egy evőkanál cukorról beszélek. ne legyen híg. Felkened,dörzsölöd az arcod 5 percig és ennyi.
Tonik: nekem tinitonikom van, azt használom. :D
De sűrűn megmosom az arcom hideg vízzel, és nem törlöm le, hanem hagyom hogy felszívódjon.Kell neki a víz.
Hát sajna a miteszerek nem nagyon tünnek el.ez van.. :(
Én nem vagyok pattanásos, inkább miteszeres. Szoktam gőzőlni az arcom kamillás teával, attól felpuhul a bőrőm és kinyomom azokat a fekete pöttyöket. Havonta egyszer. Aztán bekenem Dermofil pasztával,ami nagyon csíp. Rossmannba lehet kapni. Egyszer a kozmetikusomtól kaptam, ő is azt kent az arcomra, kezelés után. valami pórusösszehúzóra emlékeztet.
(amúgy engem az zavar hogy olyan lyukacsos a bőrőm,mintha gödrös lenne, a kinyomott helyeken. :S ha valaki tud erre valamit, mondja! bocs az off.ért)
Remélem tudtam segíteni.
A miteszereket ki kell nyomni. Nem fogja azt semmi sem kihozni a pórusodból Utolsó: adermofil tényleg j, én is azt használom.
Kérdező: tág pórusokra próbáld ki te is sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!