Az tényleg igaz hogy ha a saját pisinket kenjük az arcunkra 1 db pattanás sem marad?
Hogy őszinte legyek ez elég undorító.De most gondoljatok bele.Bekenitek az arcotokat pisivel aztán rá 5 percre jön a pasitok és össze-vissza csókolgatja az arcodat :SUndorító és nem higénikus.
Szerintem egy kis arctisztító vagy csak minden este szappanos víz is csodákat tud tenni.
Pizzaevés közben az előttem lévő választ olvasva XI
Higénikusnak tényleg nem higénikus.Mert az emberi ürtülékben millió baci,baktérium és férgek tanyáznak!Én se a pisis se a kakis módszert nem csinálnám mert komolyan rosszul lennék tőle.
A reggeli első vizelet alkalmas arcápolásra.
Az előző hozzászóló aki a pasi csókolgatást emlegette nem gondolt bele abba hogy mely testrészeinket csókolgatjuk és mire is használjuk egyébként, apropó csók, a szánkal pedig ott meg hányni is szoktunk.
Szóval az éjjeli vizelet tele van hormonokkal melyek jót tesznek az arcbőrnek, az egészséges vizelet pedig nem mérgező.
Az Én barátnőm esküszik rá!!! A kis-nagylányának gyönyörűen helyrejött az orvosi esetű ekcémája, már nyoma sincs, és igen, pattanásra is szokta kenni. Üvegbe pisilsz, majd fültisztítóval beecseteled! Ennyi!!!
Egyébként Én úgy tudom, hogy a vizelettel a szervezet számára fölösleges ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, hormonok ürülnek ki,tehát hasznos anyagok, ha "újra felhasználjuk", a széklettel pedig a "bélsár", vagyis a további "felhasználásra" alkalmatlan, a szervezet számára tovább már mérgező anyagok! Gondoljatok csak különböző méregtelenítő kúrákra! Azok is először "fosatnak"-bocsi..., így ürítve a méreganyagokat! Ha nagyon pattanásos vkinek a bőre mondjuk 30 körül, annak is lehet a jele, hogy nem ürül ki a bél rendesen, és elkezd a falán keresztül fel(-vissza) szívódni a szervezetbe a méreganyag!!! Szóval, Én ezt a részét megvétóznám...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!