Mennyire fáj a kozmetikai kezelés pattanásos arcbőrön?
Figyelt kérdés
Mar kb egy éve pattanásos vagyok, és mindenféle gélt össze írt már a bőrgyógyászom, mégsem hatott. Egyébként 16 éves fiú vagyok, és jelenleg gyógyszert szedek: Tetracyclin Wolf 250g. Mivel ez nem igazán segít, anyám minden féle képpen erőlteti ezt a kozmetikai kezelést, és a konzultáción azt mondta a kozmetikus hogy ez elég fájdalmas eljárás lesz. Arra lennék kiváncsi, hogy milyen "nagy" fájdalomra számíthatok? Előre is köszi.2014. máj. 8. 12:52
1/6 anonim válasza:
Eléggé fáj, de szerintem ki lehet bírni. Úgyis csak max. havonta lehet járni, így szerintem nem vészes.
2/6 anonim válasza:
Én nem javaslom, egy ismerősömnek a kozmetikus tette teljesen tönkre a bőrét. Nyilván mindenkinek más jön be, de szerintem nem a legjobb megoldás.
3/6 anonim válasza:
2-es: Az tény, hogy rendes kozmetikus találni nehéz. Szerintem inkább az okokat kell kideríteni, de igazából 16 évesen még teljesen normális, hogy pattis vagy. Majd ha 4 év múlva is az leszel, akkor lehet radikálisabb megoldásokban gondolkodni, mert akkorra már le kell, hogy csengjen a hormonális átállás a szervezetedben.
4/6 anonim válasza:
Eléggé fáj, és sokszor csak ront a helyzeten...
Inkább az egészséges életmód és bio kencékkel kéne próbálkozni. Habár a hormonom okozzák nagyrészt így sokat nem lehet tenni.
5/6 anonim válasza:
Én is kozmetikai kezelést javaslok.Nem vészes,jó kozmetikusnál ki lehet bírni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 8. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!