Hővédő alkalmazásával ez elkerülhető?
Figyelt kérdés
Göndör, szálkásodásra eléggé hajlamos hajam van. Az a baj, hogy sokak szerint szép ugyan, de sajnos soha nem úgy áll, ahogy én szeretném. Hajmosás után egy nappal már hót kóc, és úgy néz ki, mint a csapzott kutyaszőr. Ha kivasalom, akkor nagyon könnyen kezelhető, selymes, fényes. Csak félek, hogy tönkremegy tőle a hajam, ha gyakrabban vasalom, mint kéthavonta egyszer. Ha vasalásnál használok hővédőt, akkor a hajam kinyúlása és a még intenzívebb szálkásodás elkerülhető? Ha igen, melyik márka a leghatékonyabb? Ha nem, akkor mit tehetnék a hajammal (levágatni nem fogom)? Mert így utcára se szívesen megyek, nagyon drasztikus a helyzet.2014. máj. 6. 19:12
1/1 anonim válasza:
nincs olyan hővédő, ami mellett nem lenne káros a hajvasaló rendszeres használata. szerintem havonta 1-2 belefér, ezzel nem viszed túlzásba egyáltalán. meg kell találnod a göndör hajadra való formázókat, és ki fog bírni akár 3 napot is úgy, hogy ne szöszösödjön. nekem is ilyen hajam van, amíg nem tanultam meg kezelni szenvedtem vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!