A szolárium tényleg bőrrákot okoz? Fekvő vagy álló jobb?
Ugyanúgy rákkeltő,mint a napozás..túlzott mértékben. Nekem a naptól jött ki sok anyajegy, az még nem jelent semmit. Ha elváltozást észlelsz az anyajegyen,az gyanús(viszket,dagadt,nő a mérete, fáj,halványodik/sötétedik). Ha mértékkel szolizol/napozol,nem lesz baj. Én csak vagy 3-szor voltam szoliban életemben,nem szerettem. Maradok a napnál. De az állót szerettem, nekem a fekvőnél "koporsó" benyomásom volt.
21/L
ha a szolizást nemviszed túlzásba nemlesz tőle semmi bajod. viszont ha anyajegyeid jöttek ki, akkor egy időre felkéne hagyni a szolizással, és figyelgetni ezeket az anyajegyeket h változnak e. ha igen akkor felkell keresni velük egy bőrgyógyászt, mert azmár veszélyes.
ha mértékletesen szolizol, nemleszel tőle bőrrákos. nemazt mondom h lehetetlen, de kicsi rá az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!