Ha befestem vörösre a hajamat, hennával, de az alja kivan szőkítve (omvre), akkor a hajam alja, ahol az ombre van, ott világosabb lesz?
Igen egy kicsit világosabb lesz ott.
Mert a henna színe függ a kiindulási színtől. A szőke és ősz haj általában világos vörös lesz.
Nem szőke marad az alja, hanem vöröses. Ha nagyon világos szőke volt, akkor narancsos-sárgás-vörös.
A henna nagyon jó, és nem roncsolja a hajat. Viszont vedd figyelembe, hogy ha mégsem tetszik majd, akkor nagyon nehéz újra szőkét csinálni belőle.
Hennázás után, vagy hennázás előtt 3 hónapig várni kell. Tehát nem jó ötlet ráfesteni. Gondolom nem akarsz ezért több hónapot várni.
Amúgy meg én úgy tudom minnél világosabb a haj, annál jobban vörös lesz a hennától. Pl a sötétbarna, feketés haj csak egy kis vöröses fényt kap, ha viszont szőke, világos barna, akkor szinte piros, narancsos lesz. Nekem világosbarna hajam van, és a hennától nagyon vörös lett. Szerintem nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!