Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért olyan fontos, hogy...

Miért olyan fontos, hogy kéthavonta elmenjünk a fodrászhoz frissítő vágásra?

Figyelt kérdés
Én sose járok, és mégis szép a hajam.
2008. júl. 27. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg örülj neki. Én azért járok, hogy megelőzzem a visszatörést, meg hogy sprőd legyen. Egyszer fél évig nem mentem. kb 5 centit kellett visszavágni belőle. Így hogy kéthavonta járok, kb fél centit vág a fodrászom, de azt is csak az aljából.( lépcsősra van vágva, a felső szintekből nem szokott vágni, az nem törik) Így soha nincsenek töredezett végek. Egyébként nekem azt is mondta már fodrász, hogy attól még lehet néhány szál töredezett, hogy nem igazán látszik, ha már te is látod akkor már általában sokat kell visszavágni.
2008. júl. 27. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én magamnak vágom a hajam végét, így spórolok a fodrásszal.De én még nem is hallottam a 2 havi vágatásról... :)
2008. júl. 27. 19:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Nekem már a fenekem alá ér a hajam, növesztem és nem tervezek fodrászhoz menni, még erre a frissítő vágásra sem, mert nincs rá szükségem, csak kváncsi voltam;)
2008. júl. 27. 20:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem muszály mennem, mert nincs tartása a hajamnak, összefogva nem áll jól, kiengdve pedig nagyon csúnya, így muszály mennem. De több embertől hallottam már, hogy nagyon eltört a haja, és csak ártott azzal hogy magának vágta én meg sem merem próbálni.

Irigyelle, hogy nem kell fodrászhoz járnod. Nekem kell és kozmetikushoz is mert ráadásul a bőröm is csúnya. Örülj neki, hogy te szerencsés vagy.

2008. júl. 28. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!