Srácok, lányok, miért szexi egy csajnak a hosszú haj?
Figyelt kérdés
Valahogy egy hosszú hajú lányt én mindig szebbnek találok.Ti hogy vagytok ezzel?
PL: [link]
2009. dec. 25. 21:03
2/9 anonim válasza:
Hát mert szopás közbe csiklandozza a farkam.
3/9 anonim válasza:
Lehet jó a rövid is, csak jól kell hordani. Pl. így: [link]
4/9 anonim válasza:
Nekem az utolsó által belinkelt rövid sem jön be...
A hosszú haj nőies és egyre ritkább, ezért is olyan szép.
Nekem derékig érő van. :)
5/9 anonim válasza:
Ugyanazért amiért a nagy mell: mert a nőiességet fejezi ki. Meg mint annak idején (Rubens korában) a széles csípő, hájas has. Majd 10-20 év múlva már nem ebben látják az emberek a nőiességet, akkor majd jön valami más, változnak az ideálok. Egyébként a hosszú haj is csak akkor szép ha valami trendi frizurára van vágva, ha simán csak lóg, az olyan indiános/természeti népes.
6/9 anonim válasza:
Megcsináltuk műhajjal de csak PROBÁRA hogy állna. Hát sokkal nőiesebben ha hosszú hajam lenne! De szerintem az előttem lévők mindent leírtak! :)
7/9 anonim válasza:
Hát én meg pár napja vágattam le a hajamat, előtte elég hosszú volt. Szép volt, de már untam mert ovi óta folyamatosan csak növesztettem. Most ilyen:
De eddig csak dicsérték, remélem tényleg nem lett rossz. :/
8/9 anonim válasza:
én is hosszú hajat szeretnék:(
viszont az nem igaz h ritka.mert én minden negyedik emberen póthajat látok...
9/9 anonim válasza:
Csak ha természetes szőke vagy barna színű. Különben nem tetszik a hosszú haj. Minél természetesebb, annál jobb a hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!