Van itt olyan, aki hosszu hajat szeretne, de annyira semmilyen, lelapulo a haja, hogy vegül a rövid mellett döntött?
Nagyon szeretnek hosszu hajat, de tudom, hogy sose lenne olyan, amilyennek elkepzelem. A rövidet szeretem vegülis, es jol is all. Törödjek bele, hogy sose lesz hatalmas loboncom?
Van meg valaki hasonlo helyzetben?
Nekem vékonyszálú, nem valami dús, lelapuló a hajam, viszont egy bizonyos hossz felett gyönyörű hullámos (rövidnek picit össze-vissza, főleg ha elalszom). Levágattam, jó így, de meguntam és szerintem újra megnövesztem.
Ha neked így jól áll, hagyd, inkább minthogy megnöveszd, de szomorkodj, hogy olyan lelapuló, semmilyen.
Pont fordítva. Nekem azért kell levágnom, mert annyira dús, erős, vastagszálú, hogy bizonyos hossz után szó szerint elveszek alatta. Csak egy nagy sátorlapnyi haj, én meg sehol. Kibontva megfulladok, felkötve megfájdul a nyakam.
Nem dicsekvés, mert a hosszú állna jól, de nem bírom viselni. Ritkítva meg szénakazal.
Ne aggódj kérdező, én is levágattam, na jó, nem olyan rövidre, pár centivel ér vállam alá
és ennek ellenére is lelapul (Y)
úgyhogy eldöntöttem, hogy megnövesztem :D
most már mit érdekel
Max annyit tudsz csinálni, hogy előrehajtod a fejed és úgy szárítod a hajad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!