A 4 hajfesték közül szerintetek melyiknek van a legszebb színe?
2009. dec. 25. 18:59
13/23 anonim válasza:
nekem a második bagyon tetszik:)
14/23 anonim válasza:
nem tetsiik egyik sem mert nem túl természetesek,de ha választanom kell akkor az 1.
15/23 anonim válasza:
Nekem az 1. tetszik.
A második nem jön be, a harmadik szőke túl megszokott már, a negyedik pedig szerintem durva. Úgy értem jól néz ki, de a legtöbb embernek igencsak csehül állna.
16/23 anonim válasza:
nekem is az első tetszik...nagyon szép:)
17/23 anonim válasza:
1. és 2. a természeteshez közelebb álló színek tetszenek.
18/23 anonim válasza:
Mind a 4 teljesen különböző stílus. Én magamnak az elsőt választanám és melíroztatnék még a hajamba szőke tincseket. De egy fiatal (középiskolás) lánynak pl. nagyon jól tud állni az az élénkvörös is.
19/23 anonim válasza:
Első természetes, szép. Második nagyon szép, de ez nagyon kevés embernek áll jól, és nagyon macerás, kopós szín, szabadulni is nagyon nehéz tőle.
Harmadik már nagyon uncsi és a legtöbb embernek szerintem nem is áll jól, olcsó hatású. Negyedik vagány, de iszonyú kevés embernek állhat jól. Ha világos a bőröd és kék a szemed, hosszú a hajad, akkor belevághatsz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!