Rosszul vagyok napozas kozben es meg csak nem is barnulok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mar tavaly is ez volt a problemam, hogy kiulok a napra mar 10 perc utan faj a fejem, hanyingerem van es rosszul leszek. Ha ennek ellenere kint maradok a napon egy orat akkor se fog semmit. Tavaly 1hetig csinaltam, hogy minden nap 2x 1 orat fekudtem ki a napra es mindig nagyon rosszul boltam majd mikor egy het utan SEMMI.latszatja nem volt abbahagytam. Most kint szenvedtem a napon olyanasfel orat kb. Megint semmi latszatja csak.arra volt jo, hogy most faj a fejem, szedulok. Tudom ez meg csak egy map, de garanalom, hogy megint az lenne mint tavaly. Miert? Mit tegyek? Hulla feher a borom, olyan jo lenne egy kicsit barnulni,de szoliba nem akarok menni bar lehet mar az lesz. 15L2014. máj. 1. 16:26
1/7 A kérdező kommentje:
A helyesirasi hibakert bocsi csak telefonrol irtam.
2014. máj. 1. 16:27
3/7 A kérdező kommentje:
Mert le szeretnek barnulni es probalkozok.. De hat hiaba
2014. máj. 1. 16:28
4/7 anonim válasza:
Használj akkor önbarnítót, csokibarna nem leszel vele, de egy szép halványbarna színed lehet (csak vigyázz, mert vannak amik csak sárgítanak).
5/7 anonim válasza:
Nem mindenki képes lebarnulni, ezek szerint te nem. Én sem, minden évben heteket töltök kint a szabadban nyaralás alatt, egész nap kint vagyok és ezek után sem lesz semmi színem. Mondjuk én ennek örülök. Nem tetszik a barna bőr. Ha viszont rosszul vagy kint az nem normális, gyenge a szervezeted, nem eszel rendesen? Vitaminhiányos is lehetsz, szedj multivitamint vagy vizsgáltasd ki magad.
6/7 anonim válasza:
Ha a fejedet nem takarod, akkor ne csodálkozz, hogy a napszúrás tüneteit produkálod. Vegyél fel egy kalapot, vagy teríts a fejedre egy világos törülközőt. Ha így napozol, akkor nem valószínű, hogy rosszul leszel közben (hacsak nem mentális a gond, pl hogy bebeszéled magadnak).
7/7 anonim válasza:
Szerintem takard le az arcodat. Én naponta max pár percig szoktam az arcomat is süttetni. Emellett fogyassz rengeteg vizet, miközben napozol is.
Ha pedig barnulni szeretnél és csak kevés időt töltesz kint a napon, akkor ne kend be magad naptejjel. Úgy viszont kezd 10-15 perccel naponta, csak hogy megtapasztald, hogy mennyire bírod a napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!