Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a biovanne...

Mi a véleményetek a biovanne tablettáról?

Figyelt kérdés
Hatásos? Mennyire nő tőle a haj?
2014. ápr. 30. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem nő tőle sokkal gyorsabban, de erősebb lesz, de én főleg a körmömön láttam változást. Csak türelmesnek kell lenni, nem fog azonnal megváltozni tőle minden egy hét szedés után. Azt hiszem rá is volt írva, hogy legalább három hónapig kell szedni. Valamennyi változást én már két hét elteltével láttam, de igazán tényleg csak több hónap alatt javítja fel annyira a hajad szerkezetét, hogy az értékelhető eredmény legyen.
2014. ápr. 30. 20:29
 2/5 anonim válasza:
A hajam nekem sem nőtt tőle gyorsabban, a körmöm viszont igen. Régebben szedtem, de az összetétele biztosan nem változott azóta. Hogy hasson, tényleg meg kell várni a kb 3 hónapot. Még az arcbőrömnek tett jót, egészségesebbnek tűnt, nem száradt ki és a szeles idő sem kezdte ki.
2014. ápr. 30. 23:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Ajánlom helyette a dm-es hajvitamint vagy a rossmanost. Összehasonlítottam, ugyanaz van benne, csak sokkal olcsóbb. Mondjuk nekem is csak a körmöm nőtt ezektől gyorsabban.
2014. máj. 1. 00:39
 4/5 anonim ***** válasza:

A hármassal egyetértek. ÉN a dm-es Das Gesunde Plus - Haar Vital Komplexet szedtem kúraszerűen, a babahajaim száma megnőtt (bár a babahajakat az emberek hajlamosak nem szeretni), a körmöm pedig nagyon megerősödött tőle.

Olcsóbb, mint a Biovanne, sokkal olcsóbb. És arról sem hallottam jobbakat.

2014. máj. 1. 10:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is 3-as, 4-es válaszolóval értek egyet. Kár a drágábbat venned, mikor kb. ugyanaz az összetevőjük.

Használtam Biovanne-t, de nem volt jobb, mint a dm saját márkás terméke.

2014. máj. 1. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!