Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Izzad a hónaljam, és büdös is...

Izzad a hónaljam, és büdös is vagyok elég sűrün, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Természetetsen napi szintű a tusolád.

És mostanában kipirosodik a hónaljam az izzadástól, közvetlenül a hajlatnál. Lehet hogy gombás? Amikor ezt a kipirosodott részt bekenem izzadásgátlóval, akkor kissé csíp.

2014. ápr. 30. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Egészséges étrend megvan? Mert mikor mindenfélét ettem akkor én is büdös voltam állandóan, meg izzadtam. De mióta egészséges kajákon élek és nem eszek húst, illetve hallal helyettesítem, azóta megszűnt ez a dolog.
2014. ápr. 30. 18:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Rendes étrend van. Hús is, mindenből egy kicsi...

Nálad a hús kiiktatása segített ezen a dolgon? És mást mit csináltál?

2014. ápr. 30. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
A húst ne iktasd ki mivel az is egészséges és fontos a szervezetnek, de sovány húsokat egyél. Kell a fehérje mindenkinek, nem is értem hogy miért nem eszik valaki húst, mintha az egészségtelen lenne...
2014. ápr. 30. 21:31
 4/4 anonim ***** válasza:
gyógyszertári Antisudorica.ez olsó,és egyáltalán nem fogsz tőle izzadni.
2014. máj. 1. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!