Nemsokára megyek fodrászhoz, de eddig nem tudtam elmagyarázni milyen hajat szeretnék. Mit kéne már tennem?
Kb. mellig érő hajam van de szeretném ilyen fazonúra megcsináltatni! Eddig nem sikerült elmagyarázni a fodrászomnak és nem tudom hogy én magyarázok rosszul vagy ő nem érti:S
A nyomtatóm bekrepált tehát képet nem tudok mutatni róla.(újságokba keresgéltem de nem nagyon találtam:S)
Íme pár kép milyet is szeretnék:
Hát a magyarázáról annyit hogy úgy mondtam neki hogy fokozatos tépett legyen.És ahogy halad egyre hátrább legyen hosszabb.(erre mindig jött a buta kérdéseivel) és áá feladom:S Segítsetek!:D
nyomtasd ki, vidd el
én igy csináltam
nyomtasd ki máshol
pl: olyan helyeken,ahol van net xD netkvzó,cukrászda.......stb
fényképezd le telóval vagy digitális fényképezővel
vagy tedd rá a telódra a képet
Nekem is a középső tetszik és én is pont ilyet akarok.
Szerintem nem veled van baj nekem se értik soha a fodrászok mit akarok, pedig én részletesen magyarázok és érthetően.
Kíváncsi vagyok mennyire lesz elrontva a fejem, a köv. hajvágás alkalmával...
Én is azt tudok javasolni, amit valaki írt, hogy a telefonoddal fényképezd le a gépen, vagy tedd át a mobilodra a képet. Én digitális fényképezőgépen fogom bevinni, majd azon megmutatom neki. Szerintem sokkal jobb, mint nyomtatni mert a nyomtatásnál nekem pl a színekkel is probléma van, kinyomtatva tök más a szín.
Egyébként engem biztos hülyének néznek mert mindenféle tárgyat beviszek a fodrászhoz ha a színe megfelelő és akkor úgy mutatom meg, mit szeretnék :DDDD
Esetleg ha sikerül rajzold le úgy vázlatosan... vagy kérdezd meg van-e internetje és akkor átküldöd a linket és előző nap megnézi és akkor tudni fogja mit akarsz.
Különben nem értem hogy nem értik, hiszen ha úgy vesszük ez a haj még most is egész divatos, felkapott. Szóval tudhatná miről van szó, hiszen nem egy ritkaság számba menő fazonról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!