Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nemsokára megyek fodrászhoz,...

Nemsokára megyek fodrászhoz, de eddig nem tudtam elmagyarázni milyen hajat szeretnék. Mit kéne már tennem?

Figyelt kérdés

Kb. mellig érő hajam van de szeretném ilyen fazonúra megcsináltatni! Eddig nem sikerült elmagyarázni a fodrászomnak és nem tudom hogy én magyarázok rosszul vagy ő nem érti:S

A nyomtatóm bekrepált tehát képet nem tudok mutatni róla.(újságokba keresgéltem de nem nagyon találtam:S)

Íme pár kép milyet is szeretnék:

[link]

[link]

[link]

Hát a magyarázáról annyit hogy úgy mondtam neki hogy fokozatos tépett legyen.És ahogy halad egyre hátrább legyen hosszabb.(erre mindig jött a buta kérdéseivel) és áá feladom:S Segítsetek!:D

2009. dec. 25. 00:28
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja és leginkább a középső az ami nagyon bejön! és jól is állna:)
2009. dec. 25. 00:29
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

nyomtasd ki, vidd el

én igy csináltam

2009. dec. 25. 00:59
 3/9 A kérdező kommentje:
leírtam hogy a nyomtatóm szar:S
2009. dec. 25. 01:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

nyomtasd ki máshol

pl: olyan helyeken,ahol van net xD netkvzó,cukrászda.......stb

2009. dec. 25. 01:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

fényképezd le telóval vagy digitális fényképezővel

vagy tedd rá a telódra a képet

2009. dec. 25. 08:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is a középső tetszik és én is pont ilyet akarok.

Szerintem nem veled van baj nekem se értik soha a fodrászok mit akarok, pedig én részletesen magyarázok és érthetően.

Kíváncsi vagyok mennyire lesz elrontva a fejem, a köv. hajvágás alkalmával...

Én is azt tudok javasolni, amit valaki írt, hogy a telefonoddal fényképezd le a gépen, vagy tedd át a mobilodra a képet. Én digitális fényképezőgépen fogom bevinni, majd azon megmutatom neki. Szerintem sokkal jobb, mint nyomtatni mert a nyomtatásnál nekem pl a színekkel is probléma van, kinyomtatva tök más a szín.

Egyébként engem biztos hülyének néznek mert mindenféle tárgyat beviszek a fodrászhoz ha a színe megfelelő és akkor úgy mutatom meg, mit szeretnék :DDDD

Esetleg ha sikerül rajzold le úgy vázlatosan... vagy kérdezd meg van-e internetje és akkor átküldöd a linket és előző nap megnézi és akkor tudni fogja mit akarsz.

Különben nem értem hogy nem értik, hiszen ha úgy vesszük ez a haj még most is egész divatos, felkapott. Szóval tudhatná miről van szó, hiszen nem egy ritkaság számba menő fazonról van szó.

2009. dec. 26. 10:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Hasonló hajam van, csak hosszabb! Fodrász nekem se csinálta meg jól, fogtam és megcsináltam magamnak! xD Féloldalas, ferde frufru, elöl az állig ér, hátul hosszabb és fokozat nélküli a kettő között, amúgy meg enyhén tépett... Kicsit hülyének fog nézni a fodrász, de ebből sztem aránylag megérti. :D Amúgy meg miközbern vágja, szólj neki, ha te nem úgy gondoltad, de még mielőtt levágja azt a tincset! De inkább kérj meg valakit, hogy nyomtassa ki neked, vagy netcoffee v vmi... :S Remélem ezúttal siker lesz! ;)
2009. dec. 26. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Tök jó hajak. Nekem is ilyen kell! :D Em sztem is tedd rá a telóddal, vagy digitális fényképezővel fényképezd le, és vidd el !
2010. jan. 2. 17:05
 9/9 anonim válasza:
Na sikerűlt? :D Én is most akarok szünetbe menni fodrászhoz és én is ilyet akarok. Most majdnem fenékig érő hajam van és nem is akarok rövidebbet csak hogy a végéből kicsit vágjon mert már csúnya meg hogy fokozatos legyen.
2016. márc. 25. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!