Legjobb dezodor?
Nem a márkát kell nézni, meg a reklámot, hanem az összetevőket. Engem még az illata sem érdekel. Csak olyat veszek, amiben van alumínium, annak ellenére, hogy egyesek szerint az nem egészséges. El kell dönteni, hogy elhiszed-e, hogy bajod lesz az alumíniumtól, vagy bevállalod, hogy izzadsz, mint a ló, és büdös leszel.
Minden terméken mennyiségi sorrendben vannak feltüntetve az összetevők, tehát ami elől van a felsorolásban, abból van benne a legtöbb. Ezek alapján én csak olyan dezodort veszek, amiben az alábbi két összetevőből valamelyik megtalálható:
- Aluminum Chlorohydrate
- Aluminium Zirconium Trichlorohydrex Gly
A kremmania.hu oldalon van egy csomó dezodor az összetevőkkel, itt van két lista azokról, amikben van alumínium:
- [link]
- [link]
Én személy szerint jelenleg Lactovit golyós dezodort használok, és egyelőre elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!