Extrém hajszín. Merre?
Sziasztok!
Ilyen jellegű, vagy picit sötétebb lila hajat szeretnék. Millió egy oldalon és boltban kerestem már, de sehol nem találtam festéket. Tudnátok nekem segíteni, hogy hol találok ilyen szín, vagy ehhez hasonlót?
Köszönöm!
De jó! Nagyon szép!
Én is kipróbálnám, de nem az egész hajon, csak egy-egy részre. Csak nem tudom, hogy utána kijönne-e? Illetve lehet-e rá mást festeni?
Valaki próbálta már?
mondj le róla szerintem, szétcseszi a hajadat, és sosem lesz olyat, mint amilyenre akarod :(
számtalanszor festettem már magamnak extrém színű hajat, és azt tapasztaltam, hogy kétféle létezik: olyan, amiből konkrétan már első mosás után kijön a szín 70%-a, és utána még max 2 mosás és kijön az egész, és az a típus, ami szintén csak első mosás után jó, de ráadásul SEHOGY SE jön ki :D
és a legrosszabb benne az, hogy veszel egy színt tök drága pénzért, és egyáltalán nem olyan színe lesz, mint amilyennek kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!