Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Extrém hajszín. Merre?

Bethany1133 kérdése:

Extrém hajszín. Merre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

[link]

Ilyen jellegű, vagy picit sötétebb lila hajat szeretnék. Millió egy oldalon és boltban kerestem már, de sehol nem találtam festéket. Tudnátok nekem segíteni, hogy hol találok ilyen szín, vagy ehhez hasonlót?

Köszönöm!

2014. ápr. 28. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj be egy fodrászkellékesbe. A hajszínezők között nagyon sok extrém árnyalat van.
2014. ápr. 28. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:

De jó! Nagyon szép!

Én is kipróbálnám, de nem az egész hajon, csak egy-egy részre. Csak nem tudom, hogy utána kijönne-e? Illetve lehet-e rá mást festeni?

Valaki próbálta már?

2014. ápr. 28. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Fodrászkellékes vagy webshop.
2014. ápr. 28. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Fodrászkellékes, a Directions márkát bátran ajánlom (kétféle kéket használtam tőlük) és szerintem erre a színre megfelelő az Alfparf Jeans Color is, pont van egy ilyesmi lilája, ő tapasztalatom szerint (a pinket használtam) tartósabb. Szerintem szőkíteni nem kell előtte, ha még sötétebbet szeretnél, bár nem tudom, mi lesz belőle, én mindig élénkre mentem anno, ahhoz meg ugye szőkítés. Szóval hajfestékért nem bolt, fodrászkellékes! :)
2014. ápr. 28. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Fodrászkellékesben kapsz ilyen hajszínezőt. Többféle is van.
2014. ápr. 28. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez a haj tuti, hogy nem sima hajfestékkel van megcsinálva, hanem világosítás után extrém hajszínezővel bekenve.
2014. ápr. 30. 11:22
 7/7 anonim ***** válasza:

mondj le róla szerintem, szétcseszi a hajadat, és sosem lesz olyat, mint amilyenre akarod :(

számtalanszor festettem már magamnak extrém színű hajat, és azt tapasztaltam, hogy kétféle létezik: olyan, amiből konkrétan már első mosás után kijön a szín 70%-a, és utána még max 2 mosás és kijön az egész, és az a típus, ami szintén csak első mosás után jó, de ráadásul SEHOGY SE jön ki :D

és a legrosszabb benne az, hogy veszel egy színt tök drága pénzért, és egyáltalán nem olyan színe lesz, mint amilyennek kéne...

2014. máj. 27. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!